ponedeljak, decembar 10, 2007

Komfor na sedmom nebu

Avion koji smo leteli malo vise od 7 sati na poslednjoj destinaciji dolaska u Maleziji je bio veoma komforan.

Sacekalo nas je ljubazno osoblje, koje po mojim pretpostavkama ne odslikava stanovnistvo Katara (Qatar Airways je prevoznik) ili moje poznavanje ove drzave ipak nije ni dovoljno osnovno :) Ocekivao sam da cu mozda sresti i nekog naseg stjuarta.

Na sedistu nas je sacekalo zanimljivo pakovanje za put - cetkica za zube, veoma veoma mala pasta za zube, carape (kada se izujete - da da- izujete), zaklon za oci, cepovi za usi. Smestili su nas pore prozora u udobna sedista sa malim televizorom ispred svakog sedista.

Uzivao sam gledajuci aktuelne TV serije i filmove.

Klopa. Hm. Probao sam prvi put teletinu (ubio si bambija :)) sa boranijom i kokosom ?!

Pred zoru su stjuarti zatvorili sve prozore, a mi se zapitali zasto. Sve dok se nismo usudili da otvorimo zaklon malo i da ga odmah sklopimo. Ne zbog toga sto su gremlini odvaljivali krilo, nego zato sto je napolju bilo toliko belo da covek ne moze da gleda. Bili smo iznad belih oblaka a nebo je bilo vedro. Gore nego suncani dan na ski stazi.

Pred samo sletanje jos jednom su nas podsetili na belesku sa nase vize. Suptilno su rekli da je kazna za posedovanje nedozvoljenih stvari (citiram) "dekapitacija".

Lepsu dobrodoslicu nisam mogao dobiti. Odmah sam pretresao sve dzepove :)

Medjutim iznenadjenje je tek sledilo ...

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Pocetna stranica